Global Customer Specialist, Apparel Labeling Solutions

HR Nederland

Introduction

Internet of Things, binnen de Retail. Deze vraag neemt meer en meer toe bij zowel de consument als de leverancier. Onze opdrachtgever levert deze intelligente oplossingen – waardoor de Retail omgeving altijd en overal helder en efficiënt is. Door een uniek aanbod van cloudbased softwareoplossingen, hardware, RF /RFID-labels en tags optimaliseren zij retail activiteiten. Dit dankzij efficiency en intuïtieve realtime informatie in heel de distributieketen en in de winkels.

Ter uitbreiding van hun team in Nederland, zijn ze nu op zoek naar een “Global Customer Specialist ALS (Apparel Labeling Solutions)” voor hun vestiging in de omgeving Doetinchem.

Organization

Onze opdrachtgever produceert intelligente Retail oplossingen op het gebied van radiofrequentietechnologie, innovatieve diefstal- en preventie-oplossingen, toonaangevende Retail software, RFID-hardware en uitgebreide labelmogelijkheden om artikelen van de bron tot aan het schap te identificeren, beveiligen en te traceren.

Function

Jij bent het aanspreekpunt voor inhoudelijke, “technische” en projectmatige advisering van klanten, collega’s en productielocaties zodanig dat maximale klanttevredenheid, kwaliteit en winstgevendheid kan worden gerealiseerd. Je beheert de klant relatie op operationeel niveau. Daarnaast heb je een adviserende rol en fungeert als sparringpartner voor klanten en productielocaties.

Ook ben je verantwoordelijk voor account en projectmanagement. Je weet klanten/accounts en productielocaties met elkaar te verbinden en je hebt inzicht en overzicht van het proces en weet welke interne afdelingen wanneer aangehaakt moet worden. Je zorgt ervoor dat het ontwerp, prijsvoorstel en samples tijdig zijn goedgekeurd en je houdt de afgesproken tijdsplanningen nauwlettend in het oog.

Keywords: Labelling, RFID, Commercieel medewerker binnendienst, Retail, Apparel, Inside Sales, Customer support, Technical Support, Auto- ID, Internet of Things, IoT, Industry 4.0.

Requirements

Plannen en organiseren is een van je talenten. Je bent kwaliteits- en resultaatgericht, waarbij je hoge eisen stelt aan je eigen en andermans werk en voortdurend verbeteringen nastreeft zodat je het beoogde resultaat realiseert. Verder bezit je de volgende kwaliteiten of ervaringen:

  • Een Bachelors diploma, of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en ervaring opgedaan in de detailhandel/ kledingindustrie
  • Minimaal 3 – 5 jaar ervaring in verkoop, productondersteuning of klantenservice
  • Kennis van een product of productiemethode (label ‘s of offset) is een pre
  • Projectmanagement vaardigheden
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden

Offer

Deze organisatie biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioenregeling en de mogelijkheid om door te groeien in de organisatie.

Application

Meer informatie over deze vacature kunt je opvragen via email of telefoon: +31(0)407983091.


Leave a Reply